,,Great Connections Are Essential”

Conceptul  seriei de evenimente

X Party & Networking

X Party & Networking consta intr-o serie de evenimente de networking multidisciplinar, dedicat reprezentanților din top management-ul companiilor, al instituțiilor publice, din mediul academic, diplomatic, cultural ș.a.m.d.

Un pilon important al companiei noastre este reprezentat de un instrument de tip platforma – “X Party & Networking”. Intr-o lume in care, paradoxal, eficienta este asociata cu munca statica si izolata, ramanem constienti de importanta fundamentala a comunicarii interpersonale directe, traita cu toate simturile. Astfel, in anul 2015 am considerat oportuna dezvoltarea unei platforme de networking, care abordeaza acest concept, intr-un mod particular, dintr-o perspectiva multidisciplinara. Evenimentele sociale de tinuta inalta organizate sub emblema XPN, se adreseaza persoanelor de la nivel de conducere si specialistilor din mediul de business, administrativ, academic, diplomatic, artistic etc. In acelasi timp, este deschis si altor persoane interesate de comunitatea XPN. Evenimentele noastre reunesc, asadar, cererea si oferta, problema si solutia, interesul si oportunitatea, intr-o atmosfera relaxata, eleganta si joviala.

Beneficiile participării la evenimentele noastre

Construiești

Relații

interdisciplinare

X Party & Networking promovează comunicarea directă și informală între factorii de decizie din sectorul privat, public, academic, diplomatic ș.a.m.d. Este locul ideal pentru a găsi parteneri strategici din domeniile menționate.

Obții

Informații

valoroase

X Party & Networking este locul perfect pentru a obține informații de primă mână, valoroase din domenii diferite.

Dezbați

Idei

inovatoare

X Party & Networking este platforma ideală unde antreprenorii pot să își prezinte și să discute ideile lor, să obțină sfaturi valoroase și un feedback relevant.

Cum se desfășoară evenimentele X Party & Networking?

Programul nostru începe la ora 18:00, odată cu sosirea participanților. Incepand cu ora 18.30, invitații speciali și partenerii ediției vor fi prezentați publicului. De la ora 19:30, începe sesiunea de networking într-o atmosferă relaxată, care durează până la miezul nopții. X Party & Networking oferă mâncăruri finger-food, iar băuturile pot fi cumpărate de la bar.

Relațiile valoroase nu pot fi construite peste noapte – necesită timp pentru a deveni puternice. Prin urmare, X Party & Networking  nu se concentrează pe evenimente individuale, ci a fost conceput, inca de la început, ca o serie de evenimente de networking.

Organizăm evenimente la fiecare două luni în Cluj-Napoca și, ocazional, în alte orașe.

Vrem să te ajutăm să îți creezi relații durabile și poate chiar prietenii pe viață.

Impresii

X Party & Networking faciliteaza  crearea de noi conexiuni si promoveaza socializarea intr-o atmosferă informală. Suntem mândri nu numai că oferim o oportunitate excelentă de networking, ci și un mediu de petrecere plăcut.

Povestea până în prezent

Prima ediție a X Party & Networking a fost organizată în 2015. În ultimii ani, ne-am construit reputația unui eveniment de networking la nivel inalt, fiind cel mai mare din România, de acest tip.

Invitați speciali X Party & Networking

Vezi cum au fost edițiile trecute!

Vrei să participi la

evenimentele X Party & Networking?

Condiții de participare

Dress code obligatoriu:

Business, Smart Casual, Cocktail Attire

Prin achiziționarea unui bilet individual:

Taxa Early-Bird – 130 lei
Taxa Standard – 180 lei
Taxa Last Minute – 230 lei
Taxa  în ziua evenimentului- 300 lei

Pachete de participare pentru grupuri:

Pentru a va inscrie in baza noastra de date si a primi notificari in legatura cu editiile viitoare ale evenimentului va invitam sa completati formularul:

error: Content is protected !!