Despre Networking Dedicat

Networking dedicat powered by X Party & Networking reprezinta un serviciu de facilitare a contactului cu persoanele de interes, dedicat  top management-ului din cadrul companiilor. Acest serviciu își are originea în X Party & Networking, cea mai mare platformă multidisciplinara de C-level networking din România.

Serviciul de Networking Dedicat vine, de asemenea, si in intampinarea situatiei create de actualul context pandemic unde lipsa evenimentelor, socializarii si accesul ingreunat de restrictii in sediile companiilor reduce mult posibilitatile de a cunoaste noi potentiali clienti. In acest context, acest serviciu ofera o alternativa de a ajunge la companiile/persoanele de interes si de a creea legaturi de business cu acestea.

Networking-ul dedicat vine în sprijinul managerilor de firmă și a companiilor prin scurtarea timpului necesar dezvoltării parteneriatelor de afaceri precum și prin optimizarea costurilor de achiziție a clienților/furnizorilor.

Pachetul este construit în vederea oferirii de servicii personalizate de consultanță în elaborarea strategiilor de achiziție a noilor parteneriate, antrenamentul managerilor în tactici de business networking cât și facilitarea întâlnirilor cu persoanele vizate.

Cui ne adresăm?

Serviciul se adresează în principal managerilor de firmă, a persoanelor angajate în poziții din C-Level (CEO, CFO, CTO, directori generali, președinți ș.a.m.d).

Acest serviciu vine în ajutorul managerilor de firmă precum și a companiilor în construirea și dezvoltarea unor parteneriate benefice de afaceri prin optimizarea costurilor de achiziție a colaboratorilor. Pe lângă acest prim beneficiu, pachetul de networking dedicat oferă servicii personalizate de consultanță în elaborarea strategiilor de achiziție a noilor parteneriate cât și antrenamentul managerilor în tactici de business networking.

Ce conține pachetul?

  • Analiza proflului de companie/a reprezentantului;
  • Sprijin în identifcarea companiilor de interes;
  • Identificarea deficiențelor în activitatea de networking;
  • Remedierea deficiențelor;
  • Training personalizat;
  • Identificarea companiilor de interes;
  • Constituirea planului de acțiuni;
  • Stabilirea calendarului de activități;
  • Finalizarea strategiei și aprobarea acesteia de către client.

Care sunt beneficiile?

Dezvoltarea abilităților interumane
și interdisciplinare ale managerului;
Optimizarea timpului necesar în
dezvoltarea parteneriatelor de afaceri
prin facilitarea accesului direct cu
persoanele de decizie din organizațiile vizate;
Conturarea și dezvoltarea
parteneriatelor de afaceri vizate;

Contactează-ne!

error: Content is protected !!