Despre noi

Cine suntem?

Generator de perspective globale, revelator de idei si solutii pentru business-ul dumneavoastra, compania IntelGlobalis poate fi asul din maneca oricarui antreprenor bine orientat. Beneficiind de o intelegere comprehensiva a mediului de business si al dinamicii societatii actuale, compania noastra poate fi temeiul succesului dumneavoastra!

Sub blazonul IntelGlobalis, oferim o gama generoasa de servicii de business conexe, pe care vi le prezentam respectand cronologia etapelor de dezvoltare a companiei.

 

       Avand o experienta de peste 15 ani, oferim o serie de servicii dedicate in consultanta de management (management general, management financiar, resurse umane, marketing si reorganizare de companii, business development, eficientizarea proceselor) consultanta pentru comunicare si PR (comunicare si PR pentru companii, personal branding, comunicare si PR pre si post listare pe piata de capital), consultanta pentru investitii, consultanta pentru antreprenoriat (strategii de business, consultanta pentru start-up, managementul blocajelor), lobby de business (Networking Dedicat, training pentru business lobby si training de networking). Totodata, am dezvoltat cateva instrumente de business care vin in sprijinul partenerilor nostri prin facilitarea accesului la informatii si relatii de business prin platforma de networking si seria de evenimente X Party & Networking (XPN), canalul TV online XPN Live si prin crearea mai multor grupuri pe teme diferite pe principiul Think Thank (XPN Focus Grup Constructii/Infrastructura, Industrie/Productie/Energie/Logistica, Food & Drink, Relatii Internationale, Femei Lider ).

Antrenati sa deslusim situatii complexe, sa mediem, sa regeneram sau chiar sa remontam unde e cazul, punem in serviciul clientilor si partenerilor XPN intreaga noastra expertiza profesionala, garantand beneficiul maximal al acestora.

error: Content is protected !!