Parteneri XPN

AX Perpetuum

AX Perpetuum

Companie specializată în import, distribuție și producție de produse pentru amenajări interioare și exterioare.

ACI International

ACI International

Compania are ca obiectiv construcția de locuințe, obiective social-culturale, rețele de apă, canalizare, termoficare etc.  Începând cu anul 2021, vă punem la dispoziție o gamă variată de soluții inovative de ultimă generație în construcții pentru proiectele dumneavoastră. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele normele și standarde din domeniu.

AIMA Consulting

AIMA Consulting

Consultanță

O echipa cu mai bine de 25 de ani experienta operationala in domenii de la Petrol si Gaze, Industria Lemnului, Echipamente navale, Software si nu numai. Oferim servicii de consultanta operationala pentru a ajuta la identificarea lacunelor și oportunităților, analiză a costurilor, respectiv programe de implementare a schimbarilor. De asemenea, facem consultanta in alegerea solutiilor software si implementarea acestora pe nevoile organizației dumneavoastră.

Amprenta Advertising

Amprenta Advertising

Agenție de publicitate

Una dintre cele mai importante agentii de publicitate din Transilvania.

Aquaserve

Aquaserve

Instalații

Companii de top pe domeniul de instalatii pentru constructii, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor, instalatii de incalzire, de ventilare-conditionare a aerului si tehnologice. De asemenea, sunt prezenti in domeniul prestarilor de servicii pentru beneficiarii din domeniul ingineriei civile, ingineriei instalatiilor si a protectiei mediului.

Co Invest Broker de Asigurare

Co Invest Broker de Asigurare

Agenție de brokeraj

Societate de brokeraj in asigurari si consiliere in caz de daune, prezenta pe piata asigurarilor din Romania din anul 2005, care ofera solutii complete partenerilor sai prin consultanta specializata de management al riscului.

Global Fiscal Solutions

Global Fiscal Solutions

Companie ce vine in sprijinul antreprenorilor prin transpunerea unui limbaj de specialitate intr-unul pe intelesul tuturor utilizatorilor de informatii contabile si fiscale. Din grija pentru client si dupa ani de experienta, compania a inteles ca serviciile de contabilitate, consultanta fiscala, resurse umane si serviciile conexe personalizate pentru fiecare client in parte reprezinta motorul oricarei afaceri.

EVidENT

EVidENT

Organizare de evenimente

După ani și ani de experiențe și evenimente faine, suntem tot noi, aceeași care am fost lângă sute de generații de absolvenți în ultimii ani. Și da, vrem să-ți fim și ție alături în cele mai memorabile momente, în cele mai emoționante și cele mai importante clipe din viața ta.

Electrica Furnizare S.A.

Electrica Furnizare S.A.

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, Electrica Furnizare S.A. este parte a Grupului Electrica și asigură furnizarea energiei electrice la peste 3,2 milioane locuri de consum, fiind unul dintre cei mai importanți jucători în piața de energie din România. Începând cu anul 2021, ca efect al liberalizării pieței de energie electrică, compania s-a extins la nivelul țării prin deschiderea de noi puncte de prezență și a depășit granițele activând în prezent pe piețele de energie din Republica Moldova și Ungaria. De asemenea, notorietatea brandului Electrica Furnizare a făcut ca soluțiile fotovoltaice oferite de companie pe segmentul non-casnic să devină prima opțiune pentru business-uri de succes la nivel național.

Hansen Ergonomic Studio

Hansen Ergonomic Studio

Companie specializata in amenajarea de birouri, oferind o gama diversificata de produse premium precum si servicii complete de project management, orientate spre ergonomie si design.

Holisun

Holisun

Furnizor de produse software de inalta calitate, partener de cercetare pentru universitati de prestigiu din Statele Unite, Franta, Danemarca, Grecia, Olanda. Holisun a dezvoltat in cei peste 16 ani de experienta produse dedicate in domeniul aeronauticii, militar, medical, al educatiei, agriculturii si realitate augmentata.

PFG Finance

PFG Finance

Companie specializată în intermedierea în creditare și imobiliare, având o colaborare strânsă cu partenerii săi, Kiwi Finance și Umbrella Estate. Cu o experiență vastă în domeniu, PFG Finance oferă servicii profesionale și soluții personalizate clienților săi pentru obținerea creditelor și achiziționarea sau vânzarea de proprietăți imobiliare. Echipa lor dedicată și cunoștințele extinse în domeniu asigură că fiecare client primește asistență de încredere și sfaturi competente pentru a-și atinge obiectivele financiare și nevoile imobiliare.

Impress

Impress

Tipografie

Lider de piata in domeniul tipariturilor de inalta calitate.

RECRUT

RECRUT

RECRUT oferă servicii complete de recrutare forță de muncă din Asia pentru companiile românești. De la identificarea nevoilor și selectarea candidaților potriviți până la procesarea dosarelor de imigrare, obținerea vizelor și facilitarea transferului muncitorilor în România, RECRUT gestionează întregul proces. RECRUT oferă soluții integrate, economisind timp și bani pentru angajatori, prin gestionarea întregului proces de recrutare forță de muncă din Asia în diverse domenii precum construcții, HORECA, industria prelucrătoare, IT​ etc.

ARHICAD INSTAL

ARHICAD INSTAL

Este o firmă care activează în domeniul prelucrării metalelor feroase cât și neferoase oferind soluții moderne pentru punerea în practică a proiectelor tehnice puse la dispoziție de client putând execută o gamă foarte variată de repere sau în baza proiectelor solicitate de dumneavoastrǎ şi realizate de cǎtre specialiştii noștri. Cu mașinile unelte pe care le avem în dotare putem să vǎ oferim servicii de: Sudură MIG-MAG şi TIG-WIG, Proiectare CAD, Îndoire, Debitare laser, debitare jet apă, sablare, vopsire câmp electrostatic.

Romicat Software

Romicat Software

Romicat Software se află în fruntea inovației, având echipe dedicate creării de soluții IT de ultimă generație, adoptând cele mai recente tehnologii de inteligență artificială. Ne specializăm în dezvoltarea de aplicații de gestiune și optimizare digitală în afaceri, oferind soluții orientate spre viitor care conduc la succes și propulsează afacerile în viitor.
          Compania noastră se dedică transformării digitale a afacerilor tale, oferind o gamă cuprinzătoare de servicii adaptate nevoilor tale specifice. De la digitalizarea proceselor și optimizarea afacerii până la dezvoltarea de site-uri web și aplicații mobile, suntem aici pentru a-ți aduce afacerea în era digitală. Echipa noastră inovatoare pune la dispoziție soluții de gestionare și optimizare digitală, asigurându-ne că operațiunile tale sunt atât eficiente, cât și competitive.

M Install

M Install

Companie de top pe domeniul de instalatii pentru constructii, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor, instalatii de incalzire, de ventilare-conditionare a aerului si tehnologice. De asemenea, sunt prezenti in domeniul prestarilor de servicii pentru beneficiarii din domeniul ingineriei civile, ingineriei instalatiilor si a protectiei mediului.

MOD Studio

MOD Studio

In proiectele MOD Studio ne axam pe filosofia spatiului, incadrarea constructiei in buget, eficienta energetica si sustenabilitate, in conformitate cu cele mai noi normative si legislatii si bineinteles pe impact cat mai non-invaziv asupra mediului si pe utilizarea materialelor locale in masura in care este posibil.Toate proiectele noastre sunt lucrate in sistem BIM (Building Integrated Model) – 3D, lucram cu cele mai noi tehnologii in vederea optimizarii proiectelor atat pentru executie, cat si pentru vizualizare de catre clienti.

Montegra

Montegra

Activăm pe piața din România prin furnizarea, instalarea, întreținerea și punerea în funcțiune cu autorizație din partea Inspectoratului General al Poliției Române a sistemelor de securitate: alarmare antiefracție, protecție și securitate perimetrală, supraveghere video, control acces auto: bariere automate, uși de garaj, control acces pietonal, interfonie și videointerfonie, si cu autorizație din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru sisteme și instalații de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

Mezum

Mezum

Brand de vestimentație atât masculină cât si feminină, ce are la bază conceptul Made to Measure.Dincolo de posibilitatea de a-ți crea o haină pe măsura ta, în cadrul acestui concept ne asigurăm că ea este potrivită personalității tale, contextului spre care te îndrepți și mesajului pe care dorești să-l transmiți.

Mejix

Mejix

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT, Mejix este partenerul de incredere a celor care vor sa isi faca vizibila prezenta in mediul online. Cu peste 70 de angajati si colaboratori Mejix acopera diverse tehnologii din domeniul IT. De la Custom Software Development utilizand tehnologii ca .Net, Java, Angular si React la platforme specializate E-commerce ca Magento 2 si Shopify Plus cat si Aplicatii Mobile Native. Ne recomanda portofoliul vast pe care il avem si referintele lasate de clienti pentru serviciile oferite.

Obermair

Obermair

Companie prezentă în România încă din anul 2001, fiind un pioner și un etalon în transporturile agabaritice.Gamă largă de echipamente specializate îndeplinește pe deplin cerințele logistice impuse pe piața.

PMA

PMA

Una dintre cele mai importante firme de productie publicitara din Transilvania.

PROFI

PROFI

Profi este compania românească de retail modern cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere încă neegalat în Romania. De aproape 22 ani, lantul de magazine Profi se dezvolta continuu, in ritm accelerat. Cu aproape 26.000 de angajati în magazine integrate și partener si aprope 1600 de magazine în peste 700 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. In 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, in baza succesului de care se bucura, urmeaza sa se extinda in intreaga retea – lucru ce puncteaza inca un pas important in evoluția companiei.

Din 2017, rețeaua este deținută de Mid Europa Partners (MEP), unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est

Prestigiu SPRL

Prestigiu SPRL

Societate profesională specializată în domeniul insolvenței, respectiv în procedurile de concordat preventiv și mandate ad-hoc, reorganizare și lichidare judiciară, fiind constituită din practicieni în insolvență cu o experiență de peste 15 ani și peste 500 de dosare administrate.

PPL

PPL

PPL are ca activitati productia de EUROPALETI NOI, PALETI DIN LEMN NON EURO (UNICA FOLOSINTA), BOXPALETI METALICI, CUMPARARE VANZARE EUROPALETI, precum si colectarea si repararea de paleti uzati si reintroducerea acestora in circuitul economic. Firma are 40 de angajati care datorita experientei si calificarii in domeniu, precum si a utilajelor performante utilizate reusesc sa produca europaleti care sa satisfaca atat cerintele pietii romanesti, cat si partenerilor externi. Deasemenea detinem propriul parc auto format din 14 camioane de mare tonaj asigurand transportul de paleti la beneficiar.

Renolith

Renolith

Companie privată românească fondată în 2013. Detinem o linie de productie pentru taierea si asamblarea cablurilor flexibile din cupru cu diverse tipuri de terminale si conectori, pe baza standardelor impuse de clientii nostril internationali. De asemenea, ne-am extins activitatea în domeniul asamblării manuale. Din 2016, impreuna cu unul din clientii, am dezvoltat o linie de asamblare pentru dispozitive medicale inactive.

Skiptrans

Skiptrans

Companie ce activeaza pe piata internationala a transporturilor de peste 13 ani, avand un numar aproximativ de 900 de angajati si o flota de peste 600 de vehicule de noua generatie, majoritatea Euro 6, intretinute impecabil de o echipa performanta de service, iar personalul este in permanenta format in vederea conducerii Eco. Societatea noastra este membra a Jost Group – grup international de transport, avand sediul in Luxemburg si Belgia atingând 4100 de unități de transport, 300000 de metri pătrați de depozite, birouri și ateliere peste tot în Europa și în Magreb. Clienții beneficiază de etalonul unei echipe poliglote și de introducerea informatizată a datelor pentru obținerea de informații referitoare la traseul urmat de produsele transportate și manipulate.

Stadt

Stadt

Societate fondata in anul 2006 si are o experienta de 14 ani in piata serviciilor de amenajari interioare fiind specializata in comercializarea si instalarea de pardoseli profesionale si pereti decorativi. Clientii nostri se regasesc in toate domeniile industriale, comerciale, rezidential si medical.

Scala Development

Scala Development

Compania care a pus bazele unora dintre cele mai importante și inovative proiecte imobiliare de tip office, rezidențial, precum și mixt, din regiunea Transilvaniei. Cu o experiență de peste 10 ani, compania a implementat o serie de proiecte ce rezonează cu cerințele actuale ale pieței imobiliare, utilizând tehnologii noi în domeniul construcțiilor, contribuind astfel la dezvoltarea activă a pieței. Printre cele mai reprezentative proiecte, se numără Scala Center, un complex mixt ce include peste 186 de unități, spații de birouri clasa A și spații comerciale. Un alt proiect dezvoltat este Scala Frunzișului, un ansamblu de 6 blocuri, înglobând peste 163 de apartamente.
Proiectele office, precum și cele rezidențiale ale companiei se aliniază standardelor și tendințelor internaționale.

Unique Landscaping

Unique Landscaping

Pentru noi, fiecare spațiu verde sau peisaj e o opera de arta potențială, căreia trebuie doar să-i punem în valoare armonia ascunsă și estetica naturală.

Servicii profesionale complete pentru amenajarea grădinilor și a spațiilor verzi în toată Transilvania! Membra a Societatii Regale Britanice de Horticultura

Top Drinks

Top Drinks

Cel mai renumit magazin de bauturi din Ardeal, importator si distribuitor cu cea mai diversificata gama de produse.

Zeolites Group

Zeolites Group

Grupul de firme “Zeolites” a fost înființat in anul 2013 cu scopul de a exploata unul din puținele zăcăminte de zeoliți din România situate în zona Rupea din judetul Brasov. Fabrica de procesare a resurselor de zeolit a fost data in folosinta în luna Ianuarie 2018 când s-a finalizat programul de investiţie pentru o linie tehnologică de ultimă generație ce permite prelucrarea rocii, respectând toate normele de protejare a mediului înconjurător, prin tehnologii avansate de purificare, filtrare si prelucrare sub diferite forme.

ALUZY SYSTEMS

ALUZY SYSTEMS

Producător și exportator de sisteme complete de aluminiu – Uși, Ferestre, Pereți Cortină, Fațade Ventilate, Pergole, partiții sticlă, pereți mobili. Valorile noastre principale sunt orientarea către client, calitatea și profesionalismul.

EXIM Banca Românească

EXIM Banca Românească

Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de cre­dit după active. Banca operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei

ULTRATECH Int

ULTRATECH Int

Ultratech Int se situează în vârful industriei de electronica industrială din România și Estul Europei prin acumularea experienței atât în țară, cât și în S.U.A., activând de peste 10 ani în acest domeniu.De asemenea, Ultratech Int a investit în mod constant în perfecționarea personalului său prin stagii de pregătire și formare acreditate în U.E., ceea ce a permis companiei să fie mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din domeniul electronicii industriale. Un factor semnificativ care reflectă poziția de lider a Ultratech Int în domeniul automatizărilor, vânzărilor și reparațiilor electronice industriale este parteneriatul lor cu companii de renume, cum ar fi: Abb, Siemens, Heidenhain și altele. Aceste parteneriate reprezintă o recunoaștere a competenței și calității serviciilor oferite de Ultratech Int.

error: Content is protected !!