Construcții & Infrastructură

Arhitectură & Urbanism

 Conf. Dr. Arh. Șerban Țigănaș

Conf. Dr. Arh. Șerban Țigănaș

Decan al Facultății de Arhitectură și Urbanism - UTCN

 Sorin Dan Clinci

Sorin Dan Clinci

Arhitect

Coordonator al Departamentului de Dezvoltare Urbană Sustenabilă la Institutul pentru Cercetări in Economie Circulară si Mediu “Ernest Lupan”.

Șef Lucrări Dr. Arh. Mihai Racu

Șef Lucrări Dr. Arh. Mihai Racu

Președinte - Uniunea Arhitecților Filiala Cluj-Sălaj

Arh. Cosmin Morărescu

Arh. Cosmin Morărescu

Vicepreședinte Ordinul Arhitecților din România - Filiala Transilvania

Managing Partner – MoD Studio

Construcții & Instalații

Dr. Ing. Dan Mureșan

Dr. Ing. Dan Mureșan

Director General Minstall & Aquaserv

Companii de top pe domeniul de instalatii pentru constructii, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor, instalatii de incalzire, de ventilare-conditionare a aerului si tehnologice. De asemenea, sunt prezenti in domeniul prestarilor de servicii pentru beneficiarii din domeniul ingineriei civile, ingineriei instalatiilor si a protectiei mediului.

Cosmin Iorga

Cosmin Iorga

Director General ACI International S.A.

Compania are ca obiectiv construcția de locuințe, obiective social-culturale, rețele de apă, canalizare, termoficare etc.  Începând cu anul 2021, vă punem la dispoziție o gamă variată de soluții inovative de ultimă generație în construcții pentru proiectele dumneavoastră. Calitatea activității noastre este dată de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu ultimele normele și standarde din domeniu.

Amenajări interioare & Peisagistică

Hunor Debreceni

Hunor Debreceni

Director HANSEN Cluj-Napoca

Companie specializata in amenajarea de birouri, oferind o gama diversificata de produse premium precum si servicii complete de project management, orientate spre ergonomie si design.

Adrian Ielciu

Adrian Ielciu

Director General STADT

Societate fondata in anul 2006 si are o experienta de 14 ani in piata serviciilor de amenajari interioare fiind specializata in comercializarea si instalarea de pardoseli profesionale si pereti decorativi. Clientii nostri se regasesc in toate domeniile industriale, comerciale, rezidential si medical.

Ing. Peisagist Adrian Onaca

Ing. Peisagist Adrian Onaca

Manager - Unique Landscaping

Pentru noi, fiecare spațiu verde sau peisaj e o opera de arta potențială, căreia trebuie doar să-i punem în valoare armonia ascunsă și estetica naturală.

Servicii profesionale complete pentru amenajarea grădinilor și a spațiilor verzi în toată Transilvania!

Membra a Societatii Regale Britanice de Horticultura

Dan Pitic

Dan Pitic

Director General AX Perpetuum

Companie specializată în import, distribuție și producție de produse pentru amenajări interioare și exterioare.

Financiar

Florina Pop

Florina Pop

Franchise Manager PFG Finance

Companie specializată în intermedierea în creditare și imobiliare, având o colaborare strânsă cu partenerii săi, Kiwi Finance și Umbrella Estate. Cu o experiență vastă în domeniu, PFG Finance oferă servicii profesionale și soluții personalizate clienților săi pentru obținerea creditelor și achiziționarea sau vânzarea de proprietăți imobiliare. Echipa lor dedicată și cunoștințele extinse în domeniu asigură că fiecare client primește asistență de încredere și sfaturi competente pentru a-și atinge obiectivele financiare și nevoile imobiliare.

IT

Prof. Univ. Dr. Ing. Oliviu Matei

Prof. Univ. Dr. Ing. Oliviu Matei

Fondator Holisun

Furnizor de produse software de inalta calitate, partener de cercetare pentru universitati de prestigiu din Statele Unite, Franta, Danemarca, Grecia, Olanda. Holisun a dezvoltat in cei peste 16 ani de experienta produse dedicate in domeniul aeronauticii, militar, medical, al educatiei, agriculturii si realitate augmentata.

Horia Neș

Horia Neș

CEO Digital Romania

După 20 de ani de experință pe piața de software din România am creat această platformă pentru toți cei interesați de subiectul digitalizării în România. Ne dorim sa cream o comunitate în jurul acestei platforme care sa fie foarte bine informată, să cunoască și să fie la curent cu soluțiile, sistemele si aplicațiile dezvoltate in domeniul digital. Aici pe platforma Digital România veți putea să vă documentați, să cumpărați sau să vindeți soluții pentru digitalizarea afacerilor dumneavoastră sau a clienților dumneavoastră

Vlad Dan

Vlad Dan

E-commerce Manager & Business Developer - Mejix

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT, Mejix este partenerul de incredere a celor care vor sa isi faca vizibila prezenta in mediul online. Cu peste 70 de angajati si colaboratori Mejix acopera mai diverse tehmologii din domeniul IT. De la Custom Software Development utilizand tehnologii ca .Net, Java, Angular si React la platforme specializate E-commerce ca Magento 2 si Shopify Plus cat si Aplicatii Mobile Native. Ne recomanda portofoliul vast pe care il avem si referintele lasate de clienti pentru serviciile oferite.

Romică Toader

Romică Toader

CEO - Romicat Software

 Romicat Software se află în fruntea inovației, având echipe dedicate creării de soluții IT de ultimă generație, adoptând cele mai recente tehnologii de inteligență artificială. Ne specializăm în dezvoltarea de aplicații de gestiune și optimizare digitală în afaceri, oferind soluții orientate spre viitor care conduc la succes și propulsează afacerile în viitor.
     

Business

Florin Bugnar

Florin Bugnar

CEO Intelglobalis & Fondator X Party & Networking

Alin Popilian

Alin Popilian

Manager AIMA Consulting

O echipa cu mai bine de 25 de ani experienta operationala in domenii de la Petrol si Gaze, Industria Lemnului, Echipamente navale, Software si nu numai. Oferim servicii de consultanta operationala pentru a ajuta la identificarea lacunelor și oportunităților, analiză a costurilor, respectiv programe de implementare a schimbarilor. De asemenea, facem consultanta in alegerea solutiilor software si implementarea acestora pe nevoile organizației dumneavoastră.

Publicitate

Mihaela Miron

Mihaela Miron

Cofondator & Director Comercial Impress

Lider de piata in domeniul tipariturilor de inalta calitate.

Decebal Cotoc

Decebal Cotoc

Director General Amprenta Advertising

Una dintre cele mai importante agentii de publicitate din Transilvania.

Adrian Pop

Adrian Pop

Director General PMA Invest

Compania este una dintre cele mai importante firme de productie publicitara din Transilvania.

Industrie

Mihai Muresan

Mihai Muresan

Director General Renolith Systems

Companie privată românească fondată în 2013. Detinem o linie de productie pentru taierea si asamblarea cablurilor flexibile din cupru cu diverse tipuri de terminale si conectori, pe baza standardelor impuse de clientii nostril internationali. De asemenea, ne-am extins activitatea în domeniul asamblării manuale. Din 2016, impreuna cu unul din clientii, am dezvoltat o linie de asamblare pentru dispozitive medicale inactive.

Alin Popilian

Alin Popilian

Director General ALUZY SYSTEMS

Producător și exportator de sisteme complete de aluminiu – Uși, Ferestre, Pereți Cortină, Fațade Ventilate, Pergole, partiții sticlă, pereți mobili. Valorile noastre principale sunt orientarea către client, calitatea și profesionalismul.

Ciprian Adam

Ciprian Adam

Director General ARHICAD INSTAL

Firmă care activează în domeniul prelucrării metalelor feroase cât și neferoase oferind soluții moderne pentru punerea în practică a proiectelor tehnice puse la dispoziție de client putând execută o gamă foarte variată de repere sau în baza proiectelor solicitate de dumneavoastrǎ şi realizate de cǎtre specialiştii noștri. Cu mașinile unelte pe care le avem în dotare putem să vǎ oferim servicii de: Sudură MIG-MAG şi TIG-WIG, Proiectare CAD, Îndoire, Debitare laser, debitare jet apă, sablare, vopsire câmp electrostatic.

Mark Bolog

Mark Bolog

General Manager ULTRATECH INT

Ultratech Int se situează în vârful industriei de electronica industrială din România și Estul Europei prin acumularea experienței atât în țară, cât și în S.U.A., activând de peste 10 ani în acest domeniu. De asemenea, Ultratech Int a investit în mod constant în perfecționarea personalului său prin stagii de pregătire și formare acreditate în U.E., ceea ce a permis companiei să fie mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din domeniul electronicii industriale.
Un factor semnificativ care reflectă poziția de lider a Ultratech Int în domeniul automatizărilor, vânzărilor și reparațiilor electronice industriale este parteneriatul lor cu companii de renume, cum ar fi: Abb, Siemens, Heidenhain și altele. Aceste parteneriate reprezintă o recunoaștere a competenței și calității serviciilor oferite de Ultratech Int.

Managementul riscului

Ciprian Matis

Ciprian Matis

Director General COINVEST BROKER

Societate de brokeraj in asigurari si consiliere in caz de daune, prezenta pe piata asigurarilor din Romania din anul 2005, care ofera solutii complete partenerilor sai prin consultanta specializata de management al riscului.

Energie

Dan Ioan Morar

Dan Ioan Morar

Șef serviciu - Serviciul Vânzări B2B, Divizia Vânzări Electrica Furnizare

Cu o experiență de peste 120 de ani pe piața de energie electrică, Electrica Furnizare S.A. este parte a Grupului Electrica și asigură furnizarea energiei electrice la peste 3,2 milioane locuri de consum, fiind unul dintre cei mai importanți jucători în piața de energie din România. Începând cu anul 2021, ca efect al liberalizării pieței de energie electrică, compania s-a extins la nivelul țării prin deschiderea de noi puncte de prezență și a depășit granițele activând în prezent pe piețele de energie din Republica Moldova și Ungaria. De asemenea, notorietatea brandului Electrica Furnizare a făcut ca soluțiile fotovoltaice oferite de companie pe segmentul non-casnic să devină prima opțiune pentru business-uri de succes la nivel național.

Contabilitate

Conf. Univ. Dr. Ec. Adrian Grosanu

Conf. Univ. Dr. Ec. Adrian Grosanu

Director Departamentul de Contabilitate și Audit - Universitatea “Babeș-Bolyai”, Facultatea de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor

Președinte – CECCAR , Filiala Cluj
Expert contabil,  Auditor
Claudia Paven

Claudia Paven

Administrator Global Fiscal Solutions

Companie ce vine in sprijinul antreprenorilor prin transpunerea unui limbaj de specialitate intr-unul pe intelesul tuturor utilizatorilor de informatii contabile si fiscale. Din grija pentru client si dupa ani de experienta, compania a inteles ca serviciile de contabilitate, consultanta fiscala, resurse umane si serviciile conexe personalizate pentru fiecare client in parte reprezinta motorul oricarei afaceri.

Transporturi & Logistică

Teodor Pasca

Teodor Pasca

Director General OBERMAIR

Companie prezentă în România încă din anul 2001, fiind un pioner și un etalon în transporturile agabaritice. Gamă largă de echipamente specializate îndeplinește pe deplin cerințele logistice impuse pe piața.

Radu Hoza

Radu Hoza

General Manager SKIPTRANS

Companie ce activeaza pe piata internationala a transporturilor de peste 13 ani, avand un numar aproximativ de 900 de angajati si o flota de peste 600 de vehicule de noua generatie, majoritatea Euro 6, intretinute impecabil de o echipa performanta de service, iar personalul este in permanenta format in vederea conducerii Eco. Societatea noastra este membra a Jost Group – grup international de transport, avand sediul in Luxemburg si Belgia atingând 4100 de unități de transport, 300000 de metri pătrați de depozite, birouri și ateliere peste tot în Europa și în Magreb. Clienții beneficiază de etalonul unei echipe poliglote și de introducerea informatizată a datelor pentru obținerea de informații referitoare la traseul urmat de produsele transportate și manipulate.

Marius Mihnea

Marius Mihnea

Director Logistică PPL

PPL are ca activitati productia de EUROPALETI NOI, PALETI DIN LEMN NON EURO (UNICA FOLOSINTA), BOXPALETI METALICI, CUMPARARE VANZARE EUROPALETI, precum si colectarea si repararea de paleti uzati si reintroducerea acestora in circuitul economic. Firma are 40 de angajati care datorita experientei si calificarii in domeniu, precum si a utilajelor performante utilizate reusesc sa produca europaleti care sa satisfaca atat cerintele pietii romanesti, cat si partenerilor externi. Deasemenea detinem propriul parc auto format din 14 camioane de mare tonaj asigurand transportul de paleti la beneficiar.

Organizare de evenimente

Alexandru Curca

Alexandru Curca

Manager EVidENT

După ani și ani de experiențe și evenimente faine, suntem tot noi, aceeași care am fost lângă sute de generații de absolvenți în ultimii ani. Și da, vrem să-ți fim și ție alături în cele mai memorabile momente, în cele mai emoționante și cele mai importante clipe din viața ta.

Resurse Umane

Oana Luțai

Oana Luțai

Manager Operațional - RECRUT

RECRUT oferă servicii complete de recrutare forță de muncă din Asia pentru companiile românești. De la identificarea nevoilor și selectarea candidaților potriviți până la procesarea dosarelor de imigrare, obținerea vizelor și facilitarea transferului muncitorilor în România, RECRUT gestionează întregul proces. RECRUT oferă soluții integrate, economisind timp și bani pentru angajatori, prin gestionarea întregului proces de recrutare forță de muncă din Asia în diverse domenii precum construcții, HORECA, industria prelucrătoare, IT​ etc.

Food & Drink

Doru Boloș

Doru Boloș

Director General Top Drinks

Cel mai renumit magazin de bauturi din Ardeal, importator si distribuitor cu cea mai diversificata gama de produse.

Gabriela Sirbu

Gabriela Sirbu

Director de Sustenabilitate PROFI ROMANIA

Compania românească de retail modern cu cea mai mare extindere în teritoriu și cu un ritm de creștere încă neegalat în Romania, cu aproape 26.000 de angajati în magazine integrate și partener si aprope 1600 de magazine în peste 700 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Stil vestimentar

Ovidiu Ladar

Ovidiu Ladar

Co-fondator MEZUM

Brand de vestimentație atât masculină cât si feminină, ce are la bază conceptul Made to Measure.Dincolo de posibilitatea de a-ți crea o haină pe măsura ta, în cadrul acestui concept ne asigurăm că ea este potrivită personalității tale, contextului spre care te îndrepți și mesajului pe care dorești să-l transmiți.

Insolvență & Faliment

Radu Pop

Radu Pop

Director General Prestigiu SPRL

Societate profesională specializată în domeniul insolvenței, respectiv în procedurile de concordat preventiv și mandate ad-hoc, reorganizare și lichidare judiciară, fiind constituită din practicieni în insolvență cu o experiență de peste 15 ani și peste 500 de dosare administrate.

error: Content is protected !!