Conceptul nostru

XPN Live reprezintă un canal TV online dezvoltat în cadrul X Party & Networking, cea mai mare platformă de networking din România.

Pentru ca una din valorile cardinale ale companiei este determinarea, alaturi de adaptare si dezvoltare continua, in anul 2020 am acceptat provocarile aduse de pandemia COVID-19, diversificand activitatea prin crearea unui canal TV online. XPN Live este un instrument de comunicare mass-media, sub forma unor emisiuni informative și educative în mediul online. Pe de-o parte, acesta satisface exigentele comunitatii XPN de a fi conectati la ultimele noutati pe teme de nisa, iar pe de alta parte, implineste dezideratului nostru de a contribui la formarea unei societati educate.

Audiența noastră

Deoarece XPN Live este un proiect dezvoltat în cadrul X Party & Networking, canalul beneficiază de o audiență premium, fiind formată îndeosebi de către antreprenori, manageri de firmă, investitori, reprezentanți ai mediului academic și diplomatic, arhitecți, doctori, avocați (și alte profesii liberale), artiști, funcționari publici și mulți alții.

media de vizualizări a unui episod XPN Live

media impactului pe social media (din momentul anunțării unui episode XPN Live)

newsletter trimise (targetare premium pe categoriile menționate)

mesaje în campania de Whatsapp (targetare premium pe categoriile menționate)
error: Content is protected !!