Consultanță pentru Startup-uri

Traim intr-o lume din ce in ce mai dinamica iar accesul la informatii si stiri din lumea de business ne trezeste spiritul antreprenorial. De multe ori percepem ca demersul de a deveni „propriul nostru sef” ne entuziasmeaza si ne face sa pornim pe acest drum fara a ne gandi ca este un demers complex, care necesita multe informatii, timp, precum si alte resurse. Prin acest serviciu ne dorim sa venim in sprijinul celor care au decis sa devina antreprenori. Clientii nostri pot fi atat persoane care au decis ca viata de antreprenor este ceea ce isi doresc dar si acele persoane care dupa mai multi ani in care au fost stabiliti in alte tari doresc sa revina in Romania si sa inceapa propria afacere. Ambele categorii sunt la inceput de drum si pentru a creste sansele de reusita au nevoie de indrumare, informatii de calitate si asistenta in alegerea viitorilor colaboratorilor. 

Factorul care face diferenta in compania noastra este ca intelegem atat etapele prin care trece o firma, dar si etapele de dezvoltare ale unui antreprenor. Consultanta pe care o oferim clientilor nostri are un fundament in principal educativ, avand efect pe termen lung.

Drumul parcurs de la idee la profit poate fi in unele cazuri anevoios. Nu lasati, insa, lipsa experientei si temerile personale sa descurajeze idei care ar putea sa duca lumea mai departe, contribuind la evolutia societatii. Intelglobalis are capacitatea de a integra ideea dumneavoaastra in ecosistemul de business local, national sau chiar international, realizand astfel, cu maxima acuratete, o prospectie a succesului dumneavoastra in domeniul vizat. Suntem alaturi de dumneavoastra dinainte de momentul lansarii afacerii, respectiv inca din etapa esentiala de validare a ideii de business, in urma unor studii de fezabilitate, de cercetare de piata etc. Vom elabora impreuna, un program strategic al implementarii ideii, identificand sursele de finantare cele mai potrivite pentru activitatea dumneavoastra, resursele umane, amplasarea optima din punct de vedere al spatiului, locatiei etc. In continuare vom pune bazele managementului financiar-contabil, mecanismele de productie, marketing etc., respectiv ale elemetelor care sa sustina afacerea.

Dincolo de componenta tehnica, veti dobandi in urma colaborarii cu Intelglobalis o perspectiva ampla asupra mediului de business, o capacitate sporita de analiza, de decizie, de prezentare si de relationare cu parteneri sau potentiali parteneri. Acest salt in dezvoltarea personala a antreprenorului este imperios pentru crearea unei identitati a afacerii dumneavoastra. Incurajam insufletirea afacerii pe care o conduceti, pentru o relationare cu afacerea pe care o dezvoltati pe potriva personalitatii antreprenorului.

Aceasta program de mentorat, de initiere in afaceri va fi asul din maneca proaspatului antreprenor.

Va asteptam la Intelglobalis si daca deja ati pus bazele afacerii dumneavoastra, insa aveti nevoie de o reasigurare, de un boost de incredere ca firma merge in directia buna. Oferim consultanta pe domenii specifice, interne (legate de fluxuri tehnologice sau operationale, documentatie, utilizarea resurselor umane etc.), dar si interactiunea cu alte elemente ale ecosistemului de business (relatia cu piata, stabilirea preturilor, previziuni, competitivitate, oportunitati de investitii etc.) astfel incat sa optimizam activitatea dumneavoastra.

Mai jos puteti regasi cativa dintre pasii in care compania noastra poate sa asigure consultanta si asistenta,

astfel, crescand sansele de reusita a noii afaceri:

Infiintare firma

Analiza de oportunitate a ideii de business

Strategie de business antreprenorial

Consultanta pentru identificarea optiunilor de finantare

Predictia si Managementul blocajelor (resurse financiare, umane, relatia cu clientii sau furnizorii etc.)

Coaching de business pentru antreprenor

Servicii de business development

Vrei să afli mai multe?

Contactează-ne!

error: Content is protected !!